Løypeinformasjon 05.12.19

Det er dessverre fortsatt mildt med plussgrader og lett regn på «heia» ifølge Yr.no. Det er bløtt i sporet og alle bekker er åpne med mye vannføring. Vi har derfor besluttet ikke å kjøre opp løyper denne helgen. Det er en risiko for at en oppkjøring nå vil gjøre mer skade enn nytte. Det er meldt noe kaldere utover lørdag og snø på søndag. La oss håpe at det slår til. Selv om det er bløtt i sporet nå holder løypene bra og det går fint å ta seg en skitur.

For de av dere som interessert å følge temperatur utviklingen på «heia» kan gå inn på vår hjemmeside www.kbhl.no/linker. Der vil du finne en link som heter Netatmo.com. Klikk på den og dere får fram en oversikt over temperaturer på forskjellige steder på Kyrkjebygdheia. Se vedlegg med temperaturer i dag torsdag kl.14.30.

Det er også satt i gang arbeid med å pumpe vann på isen på Frovatn for å gjøre isen sikrere når kulda kommer tilbake. Isen var ikke tykk nok tidligere i år til å bære løypemaskinen. Dette er arbeidet er gjort med godt resultat tidligere og vi håper det slår til også denne gang slik at det kan kjøres løyper over øyene ved Frovatn.

MVH – Kyrkjebygdheia Løypelag