VÅRE SPONSORER
sponsorer

Brødrene Grimstvedt As ble etablert i mai 1999 av brødrene Abraham, Halvor og Sigbjørn Grimstvedt. I 2007 ble selskapet solgt til Kyrkjebygdheia AS.

På Kyrkjebygdheia i Nissedal finner du hytter med panoramautsikt, flotte fjellvann, milelange skiløyper og en sommernatur som gir deg fantastiske turopplevelser. Mange gode fiskevann opp på fjellet, og en av Norges største innsjøer, Nisser, byr på gode muligheter for båtliv og badeliv sommerstid. Kombinasjonen gjør Kyrkjebygdheia til et unikt landskap året rundt. Både de med fiskestang, entusiastiske bærplukkere og de som foretrekker ski på beina, finner sitt paradis her hos oss – sommer som vinter.

Attraktive hytteområder har over lengre tid vært under utvikling, bestående av flere felt med hver sine kvaliteter. Kyrkjebygdheia AS er ansvarlig for planlegging og opparbeiding av hyttetomter, salg og markedsføring av tomter og hytter, samt drift av hyttefeltene.

Klikk her for å se mer på vår hjemmeside.

Velkommen til Nærbutikken Nissedal! Her hos oss finner du alle de varene du trenger til din daglige handel. Varesortimentet er tilpasset lokalsamfunnet med varer fra lokale leverandører og produsenter, så her finner du litt av hvert av det du måtte trenge. Vi har også tilleggstjenester som post i butikk, tipping, hjemkjøring, drivstoff, medisinutsalg, fiskeutstyr, postpakkeutlevering, blomster, radiobingo og lokalmat i form av ost. Ta deg gjerne en tur innom kaffekroken vår for en deilig kopp med kaffe. Butikken har hyggelige ansatte, et godt utvalg av varer og ligger ved en av Norges største innsjøer. Vi tror på god gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Trenger du hjelp til å pakke ned i posene, bære ut i bilen eller er det noen varer du savner i butikken? Ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Vi ser frem til å ønske deg velkommen som kunde!

Klikk her for vår hjemmeside eller klikk her for vår Facebook side.

Vi har butikk med stor utstilling av sanitærutstyr og et stort varelager av rør og deler. Vi har dyktige rørleggere som utfører alt arbeid innen sanitær og varme på små og store prosjekter.

Vi dekker kommunene i Vest-Telemark: Kviteseid, Vinje, Tokke, Seljord, Fyresdal og Nissedal hvor vi har mange oppdrag for kunder med hytter i området.

Velkommen til oss!

Klikk her for vår hjemmeside

Aarak Alarm er bygd opp av pappa Torgeir, i en tid da hytteboomen i Nissedal var på vei opp. På midten av 1990-tallet startet hyttebyggingen for alvor i kommunen og folk hadde behov for å sikre sine nye feriehus.

Torgeir så muligheten og startet opp alarmselskapet som i dag har kunder i Nissedal, Vrådal, Drangedal,
Åmli, Tvedestrand og Rauland.

I 2015 bestemte sønnen Bjørn Kristian seg for å bosette seg i hjembygda
Treungen og drive alarmselskapet sammen med faren. I dag har de to
vaktbiler og kjører ruter i hyttefelt og boligfelt, for å utføre kontroller av
alarmer og hytter.

Besøk oss på vår hjemmeside. Klikk her

Bygger ‘n Treungen er ditt lokale byggevaresenter med et bredt utvalg av byggevarer og tilbehør som skal til for å få et perfekt resultat. Vi har ukentlig levering på Kyrkebygdheia i sesong, eller vi kan levere din bestilling ferdigpakket på tilhenger. Vi leverer alt fra grunnmur til tak, og har dyktige fagfolk med god erfaring i bransjen som kan gi deg gode råd og tips på veien. Du finner oss på industriområdet ved Sundsmoen i Treungen.

Tlf 35045300

Bygger’n treungen

Facebook Bygger’n Treungen

Sparebanken Sør har ønske om å bidra til vekst og utvikling i landsdelen.

Det betyr at vi er en betydelig bidragsyter til mangfoldet av idrett, kompetanse og kulturaktiviteter i de lokalsamfunn der vi har kontorer. Sparebanken Sør er den eneste banken i Treungen. Banken ligger midt i sentrum rett ved kommunehuset i Nissedal. Kontoret er en del av avdeling Øvre Telemark.

Avtal møte ved å kontakte oss på: aamli@sor.no eller telefon 38170689/97994238

Strømstad Elektro AS vart etablert i Kviteseid i 2005. Vi arbeider på fleire fagområde, innan El-installasjon, tele, data og automasjon.

Besøksadresse: Meierigården, 3850 Kviteseid

Telefon:35 05 33 63, Mobil 970 97 485

Våre aktiviteter kommer lokalbefolkningen til gode.

Da den nye energiloven ble vedtatt tidlig på 90-tallet endret den kommunale virksomheten Drangedal Everk seg til det kommunale foretak Drangedal everk KF i 1995. Drangedal Kommune er eneeier av Drangedal everk KF. Dette innebærer at det i realiteten er lokalbefolkningens eget kraftselskap. Vi har vært levert elektrisk kraft til innbyggerne siden 1920, og vi har opparbeidet et nært kjennskap til vårt lokalmarked og våre kunders stadig økende behov. I tillegg til mer tradisjonelle aktiviteter som produksjon, distribusjon og omsetning av elektrisk kraft, arbeider vi stadig med å utvide og utvikle vårt produkt- og tjenestespekter. Vi har nå et fiberoptisk bredbåndsnett i hele kommunen der vi er leverandør av både Internett, TV og telefoni. Dette er aktiviteter som vil komme lokalbefolkningen til gode. Vi har i dag tilkoblet 3700 nettkunder i distribusjonsnettet med en årlig vekst på nærmere 50 nye nettkunder.

Drangedal everk KF eier og drifter i dag Suvdøla og Suvdal kraftverk i Suvdølavassdraget med tilhørende vannveier, dammer og reguleringsanlegg. Samla tilgjengelig kraftproduksjon er i gjennomsnitt 38 GWh pr. år. Pågående utvidelse med Nye Suvdøla Kraftverk som vil bli ferdigstilt i 2019 vil øke produksjonen med 17 GWh pr.år.

Har spesialisert seg på å lever breiband i område der andre ikkje kan levere nett utan nedlastingsgrense. Me har no over 100 linkpunkt i Øvre Telemark og dekker dei fleste store hytteområda. Sjå www.rlink.no for å finne ut om det er dekning på hytta di.

Er ei tradisjonsrik bedrift lokalisert i Tveitsund (Treungen) i Nissedal kommune. Bedrifta blei etablert i 1932 av Jakob Tveit, og butikken er i dag medlem av SPAR-kjeda. Hos oss finn du alltid gode tilbod og eit bredt utval av varer, nysteikte brød, frukt og grønt. I ferskvaredisken deler me gjerne gode tips og oppskrifter på kva du kan lage til middag. Vi har Post-i-butikk og tipping. Service er viktig for oss på SPAR Treungen. Er det varer du saknar, så tar me imot tips og bestillingar. Følg også med på kundeavisa vår.

Velkomen til oss på SPAR!

Telefon: 350 48 000, epost: spar.treungen@spar.no,  Opningstid måndag-fredag 08.00-21.00. Laurdag 09.00-20.00.

Otterlei Eiendom er en del av Otterlei Group. Eiendomsavdelingen har ansvar for å utvikle, realisere og forvalte eiendomsporteføljen i Otterlei Group.

Otterlei Eiendom forvalter byggherrerollen og arbeidet utfører vi sammen med solide samarbeidspartnere. Dette gjør oss godt rustet til å møte våre kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell, kundevennlig og effektiv måte.

I Otterlei Eiendom er visjonen at folk skal trives i byggene og prosjektene vi eier. Våre nybygg skal derfor være funksjonelle og ha god estetikk og utforming.  Se mer på vår hjemmeside www.otterleieiendom.no