Vinterferien 2018 – Oppkjøring av skiløyper

Det er snart klart for vinterferie. I uke 8 er det vinterferie i Aust og Vest Agder, Telemark, Vestfold og Østfold. Da har vi dekket over 95% av alle hytteeierne på heia. I tillegg er det også noen som har vinterferie i uke 7 og uke 9. Det er også en kjensgjerning at vi blir flere og flere pensjonister som ikke følger vinterferie ukene i de fylkene vi hører hjemme.

I henhold de reglene vi har satt opp for løypekjøring heter det «I vinterferien (2 uker) og påsken vil det bli hyppigere kjøring avhengig av forholdene.» Styret har derfor bestemt at det skal legges til rette for brukbare skiløyper i alle disse tre ukene, men hyppigere kjøring av hele løypenettet i siste halvdel av uke 7, hele uke 8, første del av uke 9 så langt forholdene tillater det.

Været er en lunefull venn og ikke på vår side for uke 7. Det er meldt over 30 cm med snø i løpet av helgen og ytterligere påfyll med 30-35 cm onsdag til fredag i neste uke. Vi skal holde dere orientert om løypekjøring og gjøre vårt beste for at forholdene blir så bra som mulig.

Følg også med på løypekjøringen på vår hjemmeside, www.kbhl.no/loypekjøring.

Det er vinterferie, så vi tar en liten oppfrisking i hvordan vi oppfører oss i skisporet. Håper at denne linken ikke fører til irritasjon, men leses og brukes etter beste evne.

https://www.dinside.no/fritid/loype-her-er-reglene-for-skikk-og-bruk-i-skisporet/69372726

Ha en fin vinterferie

MVH – Kyrkjebygdheia Løypelag