TAKK FOR I ÅR

Så er påsken over og vi må konstatere at skisesongen er slutt for i år. Det har vært en lang sesong. Allerede 19 desember kjørte vi rundt hele løypenettet med løypemaskinen for å gjøre klar for årets skisesong. Fire måneder senere hadde vi siste oppkjøring av løypenettet. Siden påsken var sen i år hadde vi liten tro på at det skulle være snø nok til løypekjøring. Der tok vi heldigvis feil.

På vegne av løypelaget vi jeg gjerne få takke for all støtte og positive kommentarer på sosiale medier gjennom hele sesongen. Det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger. Vi takker også for alle innspill og forslag til forbedringer. Alle forslag blir vurdert, men kan ikke love at alle blir gjennomført.

Til slutt, men ikke minst vil løypelaget rette en takk til vår løypekjører, Kristian Eikåsen. Ikke bare har han kjørt opp løyper sent om kvelden, natten og tidlig om morgenen for at vi skal de beste forhold, men han gjør dette på en meget profesjonell måte. Tusen takk for innsatsen, Kristian!

Dermed takk for i år og vi ønsker velkommen tilbake neste ski sesong og håper den blir enda bedre enn i år. Helt slutt for i år er det ikke. Nå står utbedring av sommerløypene for tur. Vi kommer å til å legge ut informasjon om dugnader og innkallelse til årsmøte på disse sidene.

MVH – Kyrkjebygdheia Løypelag