Løypetips

Løypetips:
Ett lite tips angående Skisporet dott NO som kanskje ikke alle vet.
Mange bruker skisporet på en litt forenklet måte. Med det mener jeg; åpner nettstedet og zoomer Norgeskartet inn på Nisser og videre til løypenettet åpenbarer seg. Så detter gjeipen fordi løypene ikke har rett farge, og den påfølgende frustrasjonen fører sjelden noe bra med seg. Selv skyldig der.
Hvis man i imidlertid trykker på firkanten Friluftsrådet Sør – Kyrkjebygdheia eller går inn på vår hjemmeside – www.kbhl.no/loypemaskinen, dukker det opp masse nyttig. Her er det smøretips, vær og link videre til nyttig informasjon på løypelagets hjemmeside under Om. Våre meldinger kan være lettende på en ellers trykket stemning, for der står det gjerne på skrift hvordan forholdene faktisk er. Det kan være grønne løyper på kartet, og vi kan melde om at det nok dessverre er litt misvisende pga storm eller fokksnø. Eller som nå at selv om løypene ikke er kjørt på en uke, så har det fine stabile og kalde været bevart flotte spor og drømmeforhold.
Nå er det både god farge på løypene, og veldig blått på termometeret. Anbefaler derfor mye fargerik ull og vindstoppere på kropp og dens ekstremiteter, som selvfølgelig betyr ører, nese, fingre osv. 🙂 Lepper bør smøres med vannfri krem eller lypsyl. Spesielt på morgenturen.
Ha en fin helg! Kan ikke se noe som skygger for solen.
Kyrkjebygdheia Løypelag