Løypekjøringen slutt for sesongen

Det er vårlige temperaturer på «heia» om dagen og snøen forsvinner for hver dag. Selv om det fortsatt er noen kuldegrader om natten er det nå bløtt og vanskelig å kjøre med løypemaskinen enkelte steder. Vi har derfor besluttet å stoppe løypekjøringen for i år, selv om det enda er mulig å gå på ski i de høyere liggende områdene.

På vegne av løypelaget vi jeg gjerne få takke for all støtte og positive kommentarer på sosiale medier gjennom hele sesongen. Det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger. Vi takker også for alle innspill og forslag til forbedringer. Alle forslag blir vurdert, men kan ikke love at alle blir gjennomført.

Til slutt, men ikke minst vil løypelaget rette en takk til vår løypekjører, Kristian Eikåsen. Ikke bare har han kjørt opp løyper sent om kvelden, natten og tidlig om morgenen for at vi skal de beste forhold, men han gjør dette på en meget profesjonell måte.  Han søker råd hos elite løpere for å få den beste informasjon om hvordan de mener løypene bør være. Vi husker problemene rundt Frovatn i fjor hvor vi ikke kunne kjøre over på grunn av dårlig isforhold. Det løste Kristian enkelt og genialt med å ta med seg et isbor og en brannpumpe. Så pumpet han vann på isen slik at den ble tykkere og sikker. Derfor hadde vi ingen problemer løypekjøringen over Frovatn i år. Tusen takk for innsatsen, Kristian!

Dermed takk for i år og vi ønsker velkommen tilbake neste ski sesong. Helt slutt for i år er det ikke. Vi kommer å til å legge ut informasjon om dugnader og innkallelse til årsmøte på disse sidene.

MVH – Kyrkjebygdheia Løypelag