Løypekjøring 12.12.20

Milløypa og 7-km er oppkjørt uten klassisk spor. Det var ikke mulig, men kvaliteten ellers skal være brukbar, i følge vår gode løypekjører som begynte oppkjøring i natt.
Tilførselsløyper fra Huvtjønnleiken og grillhytte på Sylvtjønn er også oppkjørt nå i morges, men vises foreløpig ikke på Skisporet.
I tillegg har vi forsøkt å koble på Espelihei over toppen til parkeringen ved Holmvatn. Det er veldig vått ned Krokbekk og ved Kjempåsvatn, så ikke helt optimalt.
Akebakken er oppkjørt.
Nå kan vi ikke få gjort særlig mye mer. Det handler nå om å la løypene sette seg, og vi får håpe på mer snø og kulde. Husk at vi er så tidlig i sesongen at kong vinter ikke har tatt helt over. Vi kan få litt høst fortsatt, og mer optimale løyper kan ikke forventes her før på nyåret.
Det er fint om de som bruker løypene legger ut noen ord om løypene i kommentarfeltet her, så andre får vite status, kvalitet og skitips. Selv tror jeg at jeg vil prøve felleskiene, og dermed få sjekket skøyteforholdene for senere bruk.
Vi håper alle som vil får testet skiene i dag og i morgen. Vi gjør en løpende vurdering om ny oppkjøring bør gjennomføres.
Mvh
Kyrkjebygdheia Løypelag