Takk for i år

TAKK FOR I ÅR

Så kom våren til Kyrkjebygdheia. Vårlige temperaturer medfører at snøen smelter for hver dag. Målestaven på Sylvtjønn er viser nå en snømengde på under meteren. Se bilde.  Den snøen som er igjen er veldig grovkornet og råtten. I tillegg har vi fått overvann på Langmyr og andre steder i løypa.  Se bilder fra Langmyr tirsdag. Vi har derfor besluttet å stoppe løypekjøringen for i år, selv om det enda er mulig å gå på ski i de høyere liggende områdene.

På vegne av løypelaget vi jeg gjerne få takke for all støtte og positive kommentarer på sosiale medier gjennom hele sesongen. Det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger. Vi takker også for alle innspill og forslag til forbedringer. Alle forslag blir vurdert, men kan ikke love at alle blir gjennomført.

På vegne av løypelaget vil vi rette en stor takk til vår eminente løypekjører, Kristian Eikåsen, for hans profesjonelle arbeid med løypenettet. Han har kjørt opp løyper sent om kvelden og natten for at vi skal de beste forhold.  Tusen takk for innsatsen, Kristian!

Tilslutt, men ikke minst en stor takk til alle grunneiere som stiller eiendommene sine vederlagsfritt for løypekjøring. Det setter vi vi stor pris på.

Dermed takk for i år og vi ønsker velkommen tilbake neste ski sesong. Helt slutt for i år er det ikke. Vi fortsetter arbeidet med turløypene og kommer å til å legge ut informasjon om dugnader og innkallelse til årsmøte på disse sidene.

MVH – Kyrkjebygdheia Løypelag