Grasrotandel 3. tertial 2021

Grasrotandelen fra Norsk Tipping til Kyrkjebygdheia Løypelag fortsetter sin fine utvikling. I 3. tertial 2021 mottok vi kr. 26.925. For året 2021 har løypelaget fått hele kr. 73.617 i Grasrotandel. På års basis er det en økning på over 36% i forhold til 2020. Vi registrerer også fin økning i antall spillere. 187 spillere har gitt sin Grasrotandel til løypelaget, en økning på 37 spillere. Det er igjen ny rekord både i antall spillere og beløp.

Denne støtten er veldig gledelig, og fortsetter denne fine trenden kan tilskuddet til løypelaget bli enda høyere for 2022. Grasrotandelen er blitt et viktig tilskudd for løypelaget siden støtte fra det offentlige og andre institusjoner ser ut bli vanskeligere i årene framover. Støtten via Grasrotandelen   kommer godt med til finansiering av investeringer og utbedringer av skiløyper og sommerløyper i årene framover. Tusen takk til alle som støtter oss økonomisk på denne måten.

Så gjentar vi til kjedsommelige at det ikke er løypelagets målsetting å ta Grasrotandeler fra andre veldedige organisasjoner. Har dere barn og barnebarn i idrettslag, musikkorps, etc. og gir Grasrotandelen til dem, så er det riktig, men hvis dere ikke har noen tilknytning tar vi gjerne mot din Grasrotandel.

Kyrkjebygdheia Løypelag har organisasjonsnummer: 999 128 831.

Mvh – Kyrkjebygdheia Løypelag